måndag 6 december 2010

Pulk-o-crusto existence

Olivia Obliteration har fått sin första pulka.
Tack till Blindead för det magnifika Warcollapse-klistermärket. Booze, violence and misery – ut i backen!

Soundtrack: ”Pulkvåld i Bräntisbacken”, Kriminell Karamell och Metallicas ”Trapped under ice”.

12 kommentarer:

Stones sa...

Pimpad pulka, grymt!

Anonym sa...

Förslag soundtrack: Sportlov - "Svarta Pisten"

Skribbles sa...

Du bor alltså innan för tullarna, umgås med hipsters, sätter pretentiösa klistermärken på din dotters pulka (det finns ju många andra exempel men vi håller det aktuellt tills vidare) och kombinerar det med att kreativt blogghata på hipsters? Meta. Fan mannen, den här törsten efter autencitet.. Det känns inte som att du behöver komma ur den hornbågade garderoben? Come on son, jag finns här för dig.

138 sa...

Jag bor utanför tullarna och gillar att sätta klistermärken på det mesta.

Anonym sa...

hahaha! pretentiösa klistermärken... sjukt pretentiösa band... warcry, wolfbrigade och .... WARCOLLAPSE... haha...... dummaste jag hört.

Anonym sa...

i och för siiig … svartvit metakäng och svartvit knarkcrust har vissa drag av pretto i sig. just sayin’ …

Skribbles sa...

Banden är inte pretentiösa, han som sätter klistermärken på sin dotters pulka och postar korten på sin blogg för att visa hur fantastiskt alternativ han är, är pretentiös. Liten tanke bara.

Nu vet jag ju inte vart du bor men om du bor i tex midsommarkransen,telefonplan, gröndal,aspudden eller hammarbyhöjden så är det samma sak för mig som att bo innanför tullarna, det är samma slags gentrifierade ghetto som hornstull. Men vem vet, du kanske bor i högdalen,rågsved,skarpnäck eller Bagarmossen (eller kanske en norrförort?) Men jag har svårt att tro det.

Jag kan gräva fram mer exempel vi kan dissekera, jag håller ändå på och läser genom bloggen för det är mycket bra skit du skrivit. Det är bara det att jag är så otroligt omtänksam och självförnekelse är som alla vet skadligt för både kropp och själ. Och du min vän, är en jävla hipster om än med något andra attribut.

138 sa...

Helt korrekt med Telefonplan. :-) Ickeironisk smiley.

Nu var ju inte syftet med bloggkorten för att visa hur alternativ jag är, utan mer ett roligt sätt att tacka + länka till en bra distro. Plus att jag verkligen, verkligen, verkligen gillar att sätta klistermärken och tygmärken på typ allt.

Jag kan leva med hipsterstämpeln, jag har kallats värre. Jag tror väl att jag bäddade upp det ganska bra här: http://canthateenough.blogspot.com/2010/06/hipster-eller-vad.html

Autentisk/autistisk konversation:
X: …och tidningen SEX gjorde mer än något annat att metal förvandlade till ett hipsterattribut i Sverige.
Jag: Pja… Det är ju ungefär detsamma som jag gör i min blogg. Fast på mindre skala.
X: Ja…

Skribbles sa...

Telefonplan, nuff said om det för det är väl ingenting du inte är medveten om.

Jag besökte midsommarkransen en gång och jag trodde jag hade kommit till någon håla i skåne, alla såg etniskt svenska ut och pratade just skånska. Utanför konsum såg jag en man i illasittande ironisk brun kostym, mustasch, krulligt hår och stora solglasögon. Nu kan jag inte titta på sabotage-videon utan att bli förbannad. Hur som helst förstod genast att vi var av olika kultur och jag segregerade mig därifrån för att undkomma eventuella kulturkrockar.

Jag tror för övrigt jag resignerar för det är så otroligt värdelöst att debattera med någon som har självdistans. Det finns risk att man lär sig något osv.

Du skriver bra och tar upp intressanta grejer, jag vet inte vem som känns är mest skitnödig av dig och strage dock men jag läser ju båda så något gör ni ju rätt.

Vart lite paff av att du var redaktör på Allt om Stockholm så jag kände att jag behövde göra något.

138 sa...

Eh… Taaack, antar jag?

Shit System Sucker sa...

Jag tror inte Skåningar släpps in in Hägersten Hood numera – TACK Å LOV! Någon måste ha fuckat upp rejält när du var på besök.

Skribbles sa...

Ja visst urartade det till någon slags komplimang.. så varsågod antar jag.