onsdag 8 december 2010

”Don’t despair just because it’s Christmas/Children, they’re all so gay at Christmas”

DN sammanställer ett fullständigt falsarium till lista när de rankar julens bästa låtar. Är inte lyssningsbar julmusik detsamma som branschens enhörning – totalt hittepå?

Kan vi inte köra på med den här horribla högtidens sämsta låtar? Vad får er att greppa spyhinken snabbare än Rudolf med röda mulen kan dra en tjock rödklädd snubbe i en släde? Är Carola det värsta bottennappet eller finns det elakare skit där ute? Få höra.

Dock: Alla som nämner Venoms ”Black xmas” förlorar.DN missade för övrigt att Rob Halford släppte just en julskiva förra året:


7 kommentarer:

Skaparstigen sa...

Jag älskar ju egentligen viss julmusik men vill du ha tips på riktiga hemskheter så har David Hasselhoff har gjort en hel julskiva. Det är bara att välja och vraka mellan godbitarna där. "Feliz Navidad" med snitsig rösteffekt och noll självdistans t ex.

Daniel sa...

ALL julmusik är prutt i brallan med två undantag: merry crassmass singeln med CRASS och christmas in hollis med RUN DMC.

sikas sa...

Bathtub Shitter (jap) har gjort en 3" julcd. Den är riiiktigt dålig!

http://diverso666.blogspot.com/2009/07/bathtub-shitter-xmas-jap.html

canneryrow sa...

ärligt talat så är poison ideas jullåt inte speciellt bra - men den blir ju bra eftersom det är poison idea som spelar den..

http://www.vinylgeneration.co.uk/record/poison-idea-ray-and-clover-split-7

Anonym sa...

"Silent night" med Chuck Billy på growl kanske? http://open.spotify.com/track/27E9OCdEHTQgCXWgyGKPHs

138 sa...

Usch, hade lyckats förtränga Poison Ideas julslakt. Och Chuck Billys haveri var en otrevlig bekantskap. Men jag känner ändå inte att botten är nådd.

Daniel sa...

den här måste väl vara sämst?
http://cosmichearse.blogspot.com/2007/12/santa-anagram-for-satan.html