måndag 8 november 2010

Curlingföräldrar FTW



Inga inbäddade bebisar i det Röstlundska hemmet. Här gäller verkligheten. Därför chockstartar Olivia Obliteration sin upptäcksfärd i bokhyllan med Marshall Law och Naomi Klein.

Marshall Law är en cynisk, masochistisk antisuperhjälte, vars upptåg karakteriseras av ”extreme graphic violence and nudity” samt ”skewering of superhero conventions and US government policy and society”.

Naomi Klein ingjuter med sin grävande journalistik avgrundsdjup hopplöshet, i kombination med villfarelsen att att endast en väpnad revolt kan åstadkomma en rättvis värld.

En rimlig duo.

5 kommentarer:

henry fiat sa...

Marvels Universum! Kudos!

Gladpack sa...

Brio? FTW!

Grovt Initiativ sa...

Fin tanke men ÄR DU INTE KLOK? Barn ska inte hantera såna gamla Marvels Universum med tanke på den extremt fragila limbindningen. Sidorna trillar ju ut bara man tittar på ryggen!

Den kan inte vara i fint skick längre den tidningen? Oh plz tell me it survived.

Herral de Santina sa...

Visst överlevde den, men den var långt ifrån mint till att börja med. En 19 år gammal serietidning som jag läst oräkneliga gånger och aldrig förvarat i plastficka… you do the math.

Jag har aldrig varit en sådan som velat leva i ett museum. Böcker och tidningar är till för att läsas, leksaker är till för att leka med, och vinyler är till för att snurras. Det har har lett till att några av mina tusenkronorslp:s bär spår av för/efterfestentusiasm. Alla slits av livet, så även ens materiella tillgångar. Ceste la vie FTW!

henry fiat sa...

äsch då. Marvels Universum betingar inte något större ekonomiskt värde på den svenska seriemarknaden, men det är ack så bra.