tisdag 30 november 2010

”And many of us – probably most of us – think your religion fucks people up”

För oss som väljer att inte tro på Jesus, Maria, den långörade åsnan och den talande valnöten, finns det extremt intelligent och välformulerad läsning – här.

Soundtrack: ”Act III”, Death Angel.

6 kommentarer:

Suntamer sa...

Psssst... Die hard-boxen finns. NU.

138 sa...

Way ahead of you. Beställt och betalat.

Suntamer sa...

Samma här. :D

Syn City sa...

Beklämmande att anti-religionssekten slagit klorna i dig.

Och de flesta av de där "religions experterna som studerat religion och fått än mer stöd för sin ateism" pekar finger åt religioner utan att någonsin besökt någon annat än på internet.

Ray Cappo har mer integritet en Surmark, så det så!

138 sa...

Nej. Det har han inte.

Och de flesta av de där religiösa pekar finger åt ateism utan att någonsin besökt verkligheten. DET, det är beklämmande.

Syn City sa...

Jo det har han. Punkt slut. Han kan komma och gå som han vill i en rörelse som beskrivits som totalitär av folk utan inblick.
Du avfärdar religiösa människor som verklighetsfrämmande. Med vilken inblick då? Hur kan du vara en av dem och inte vara en av dem?

Jag tycker moderater är verklighetsfrämmande. Jag tycker människor som tror på tomten är mindre verklighetsfrämmande än moderater. Jag tycker Humanisterna är ett kollektiv av själlösa tråkmånsar som inte har något att bilda kollektiv kring, så de bildar kollektiv kring att gilla att inte gilla...

I min bok är Björn Ulveus en moderat. Och Humanist. Dubbel usch.